nedelja, 20. maj 2012

Zaključek turnirjev v centru Vogu

V soboto, 19.5.2012 se je v squash centru Vogu odvijal zaključni squash turnir sezone 2011/2012. Skupaj se je turnirja  udeležilo 12 igralcev. Zmago je slavil Jurij Jakše. Vzdušje v centru je bilo, kot ponavadi, odlično.


V lepem sončnem vremenu se je 12 tekmovalcev, razdeljenih v dve skupini pomerilo vsak z vsakim. Zmagovalca skupine Jurij Jakše in Tomaž Pečjak sta se brez težav uvrstila v polfinale. Medtem, ko sta drugi mesti po napetih bojih osvojila Rok Zornada Aljaž Peternelj. Polfinalni boja sta se končala dokaj hitro saj sta prva nosilca brez težav slavila zmago v treh nizih (3:0). V finalu je zmago slavil Jurij Jakše, ki je premagal Tomaža Pečjaka s 3:2 v nizih. Tretje mesto je zasedel mladinec Aljaž Peternelj, ki je s 3:0 premagal Roka Zornado .



Končni vrstni red:
   1. Jurij Jakše         7. Tomaž Jenko
   2. Tomaž Pečjak        8. Marko Koplan
   3. Aljaž Peternelj     9. Mark Hafner
   4. Rok Zornada        10. Miha Primožič
   5. Andraž Demšar      11. Jure Trnovec
   6. Miha Peteh         12. Tomaž Čampa

Spet moram pohvaliti organizatorja Natašo in Gorana, ki sta poskrbela ne samo za dober turnir, ampak tudi za odlično hrano in seveda pijačo. 

Po večerji, napetem spremljanju finala lige prvakov je bila na vrsti še zaključna podelitev za najboljše igralce v tej sezoni 8. turnirjev v centru Vogu. Prvo mesto je zasedel Jurij Jakše, drugi je bil Tomaž Pečjak in tretji je Damjan Adlešič, ki pa zaradi udeležbe na Grand prixu v Zagrebu ni bil prisoten.


 Posebno priznanje sta dobila tudi Jurij Jakše za 100 % udeležbo na turnirjih in Tomaž Jenko za skrb za organizacijo, entuziazem in delo z mladimi v squash klubu Kranj.

Ni komentarjev: