sobota, 12. maj 2012

Adlešiču 7. nočni turnir Konex Karakal 11. 5. 2012

Že sedmega letošnjega  turnirja v Konexu, ki je bil ponovno v petek zvečer se je zbralo devet igralcev. Damjan Adlešič je zmagal turnir brez izgubljenega niza,


Kljub manjšemu številu igralcev je bila zasedba zelo močna, saj je bil rank turnirja 4 (seštevek prvih petih nosilcev kar 38, kar je višje kot pretekli mesec). V predkolu sta se najprej pomerila Aleš Arhar in Jure Trnovec. Višje postavljeni Arhar je slavil s 3:1. V četrtfinalnih mečih so višjepostavljeni igralci slavili brez večjih težav. Adlešič in Izidor Sosič sta slavila zmago v treh nizih, Andrej Sosič in Tomaž Pečjak pa sta potrebovala štiri nize. 
V polfinalu je prvi nosilec Adlešič, brez večjih težav gladko premagal A. Sosiča, drugi polfinalni par pa je tudi brez večjih težav dobil Izidor, ki je premagal drugega nosilca Pečjaka.

V finalu sta Adlešič in I. Sosič odigrala lepo in zanimivo tekmo. Kljub napetim rezultatom je v zaključkih vseh treh nizov Adlešič uveljavil  svoje izkušnje in tehnično znanje ter slavil v treh nizih.

V boju za tretje mesto je Pečjak moral priznati premoč še drugemu Sosiču, Izidorju, ki je na koncu  slavil s 3:1 

Četrtfinale:
  Adlešič : Podgornik 3:0
  Prelesnik : A. Sosič 1:3
  I. Sosič : Koplan 3:0
  Arhar : Pečjak 1:3

Polfinale:
  Adlešič : A. Sosič 3:0
  Pečjak : I. Sosič 1:3


Boj za tretje mesto:
  Pečjak : A. Sosič 1:3

Končni vrstni red:
  1. Damjan Adlešič
  2. Izidor Sosič
  3. Andrej Sosič
  4. Tomaž Pečjak
  5. Darko Podgornik
  6. Aleš Arhar
  7. Simon Koplan
  8. Tomaž Prelesnik
  9. Jurij Trnovec
                             

Ni komentarjev: