ponedeljek, 28. maj 2012

Podgorniku zaključni squash turnir Šport park Krsnik


Sedmega oz. zaključnega turnirja sezone 2012 za JL SQZS v ŠPORT PARKU KRSNIK (Dol. Počehova pri Mariboru) se je udeležilo 13 igralcev.

Kljub odsotnosti najvišje rangiranih igralcev JL turnir ni bil neuspešen, saj so vsi udeleženi igralci ob veliki volji in zadovoljstvu v igranju squasha ponovno pokazali precej kakovostno igro.
Po igrah v predtekmovalnih skupinah ni bilo večjih presenečenj, vsi prvi in drugo postavljeni igralci so se uvrstili v četrtfinale. Smo pa bili v četrtfinalu priča tekmi turnirja (po dramatičnosti), v kateri je mladinec Dominik BALAŠKO v zelo izenačenem dvoboju z 3:2 premagal Jerneja KRAJNCA. Zmago si je Dominik priigral po zaostanku 0:2 v nizih. V polfinalu je nato moral priznati premoč izkušenejšemu Saši RADIČU, ki je tesno v vseh nizih vendar z rutino zmagal s 3:1.
Finalni dvoboj ni postregel z dramatičnostjo, saj Sašo RADIČ, morda utrujen od polfinalnega dvoboja z Dominikom, ni zmogel dovolj moči, da bi Roku PODGORNIKU preprečil doseči svojo 7. zmago na turnirjih v Šport parku Krsnik. V borbi za 3. mesto med Darjanom STRMECKIM, kateremu se je prvič uspelo prebiti do polfinala, in mladincem Dominkom BALAŠKOM je slednji ponovno dokazal, da se razvija v kakovostnega igralca, kateremu pa predvsem manjka dvobojev z boljšimi igralci.
Rezultati:
1. Rok PODGORNIK
2. Sašo RADIČ
3. Dominik BALAŠKO
4. Darjan STRMECKI
5. Jernej KRAJNC
6. Aljaž GRAH
7. Pavle BRGLEZ
8. Matjaž ŠTRAUS
9. Gregor ARTNIK
10. Matej TOPOLNIK
11. Gvido NOVAK
12. Tomaž VAUPOTIČ
13. Srečko KREGAR

Podrobni rezultati:  Rezultati 7. turnirja 2012.pdf




Opis: Opis: ist2_10189072-squash-ball-character2
           
Pavle Brglez 

Ni komentarjev: